Виконком прийняв рішення із 28 питань

0
791

28 питань розглянули на засіданні виконкому 18 вересня. Спеціаліст відділу правової роботи та житлових питань Світлана Киричук ознайомила із матеріалами, які попередньо заслуховувалися громадською комісією з житлово-побутових питань стосовно квартирних питань громадян.

Головний спеціаліст управління освіти Зоя Куцик доповідала з трьох наступних питань. Вона повідомила, що у цьому навчальному році в порівнянні з попереднім на 58 збільшилася кількість учнів у школах, також зросла і наповнюваність класів. Додаткові години для організації науково-дослідницької, експериментальної роботи, спецкурсів залишилися на рівні минулого року. Внесені зміни до структури навчального року в загальноосвітніх навчальних закладах, а саме початок осінніх канікул буде пристосований до старту опалювального сезону в місті, їх тривалість збільшиться із семи до чотирнадцяти календарних днів.

Навчальний матеріал за 5 навчальних днів додаткових канікул ущільнюватиметься. Виконком затвердив ціни за платні послуги у навчальних закладах міста . За словами Зої Куцик, вони – одні з найнижчих в області. Зокрема, вартість за один місяць на одного учня старшої групи в школі ранньої творчої орієнтації дошкільнят «Пізнай себе», яка працює на базі Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості , становить 167.00 грн, а молодшої групи -121.00 грн.

Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську» Алла Ковальчук повідомила про зміни до тимчасового реєстру адміністративних послуг, що надаватимуться через ЦНАП.

Виконком прийняв рішення про надання одноразових грошових допомог чотирьом громадянам на суму 700 грн., також виділені кошти на поховання у сумі 1800 грн.

Понад 10 питань, які розглянули на виконкомі, стосувалися захисту житлових та майнових прав неповнолітніх.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here