«Референдум про вступ до НАТО – це потужний удар по Путіну», – учасники зборів громадян щодо референдуму

0
571

5 вересня у м. Києві відбулись збори громадян щодо проведення Всеукраїнського референдуму стосовно вступу України до НАТО. Учасники зборів, відповідно до вимог законодавства, проголосували за доцільність проведення такого референдуму.

Збори затвердили формулювання питання, яке пропонується винести на Всеукраїнський референдум. Воно звучатиме так: “Чи підтримуєте Ви приєднання України до Організації Північноатлантичного Договору (НАТО) як системи колективної безпеки?”.

Крім того, учасники зборів створили ініціативну групу з 500 осіб, визначили її персональний склад та доручили їй організувати процес збору підписів. Уповноваженим представником ініціативної групи визначено народного депутата Сергія Власенка.

«Вступ України до НАТО має бути вибором всього народу на Всеукраїнському референдумі, а не рішенням окремих політиків. Ми мусимо звикати до того, що доленосні, сильні, історичні рішення мусять прийматися не в кабінетах політиків, а повинні прийматися на всенародних референдумах”, – наголосила Юлія Тимошенко.

Велика помилка думати, що НАТО – це лише військовий блок. НАТО – це демократичні стандарти, це правильна і розумна організація суспільства, це сильний і привабливий інвестиційний клімат, це свобода, спокій і мир.

Референдум про вступ до НАТО – це потужний удар по Путіну. Тому справжні патріоти України не підтримують позаблоковість, невходження в НАТО та неінтеграцію в ЄС.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here