Відповідальність за трагедію на Україні – Путін

0
916

Літак Boeing 777, який належав малайзійським авіалініям, впав на території України неподалік від кордону з Росією, – повідомляє tsn.ua.

Авіалайнер здійснював рейс Амстердам-Куала-Лумпур. За 50 кілометрів від повітряного простору Росії почав втрачати висоту. Врешті-решт його виявили на землі у вогні. На борту літака Boeing 777 було 280 пасажирів і 15 членів екіпажу. Координатор “Інформаційного супротиву” Дмитро Тимчук повідомляє, що літак впав північніше міста Торез у Донецькій області.

“В 16:20 зник зв’язок наземних служб в Києві і Ростові з авіалайнером Malaysia Airlines, який здійснював переліт Куала-Лумпур-Амстердам”, – написав Тимчук на своїй сторінці у Facebook. Він також уточнив, що силовики АТО не мають в зоні проведення операції засобів протиповітряної оборони. “Разом з тим, засоби протиповітряної оборони застосовують в цьому регіоні проросійські терористи і підрозділи збройних сил Росії”, – зауважив Тимчук.

Ватажок терористів Гіркін-Стрелков у соцмережах похвалився, що «ополченці» збили два українських літаки. І вже за 15 хвилин після падіння лайнера на місці катастрофи опинився оператор російського пропагандистського каналу «Life News». Він виклав детальне відео з місця трагедії. Там серед уламків літака і людських тіл можна побачити документи іноземних громадян.

Світ винуватцем трагедії вважає Путіна,котрий підтримує терористів в Україні. Сам же російський керманич переконаний – відповідальність несе та держава, на території якої трапилося лихо.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here