Діти волинських військових, які на Сході, їдуть відпочивати до Польщі

0
649

Діти, батьки яких боронять країну в зоні АТО, оздоровлюватимуться в Польщі. Про це йшлося 17 липня під час зустрічі з психологом Оксаною Бєльською.
Голова правління Волинського обласного відділення Дитячого фонду України Олена Грінченко розповіла, що 18 липня 40 волинських дітей, батьки яких беруть участь в антитерористичній операції, поїдуть оздоровлюватися за кордон. Вік дітей – від 7 до 17 років. Це жителі Горохівського, Камінь-Каширського, Ківерцівського та Старовижівського районів, міст Луцька та Ковеля. З дітьми їде лікар та четверо дорослих у супроводі.

За словами Олени Грінченко, виникають деякі труднощі з відправкою дітей на оздоровлення. Зокрема, важко спілкуватися з мамами і дітьми. «Дуже багато горя і тривоги за чоловіків на Сході», – пояснила голова правління фонду.

Окрім того, оздоровлення дітей вимагає значних фінансових ресурсів. Польська сторона покриває майже всі витрати, однак з українського боку теж потрібні кошти, зокрема, на транспорт. «Нам всі люди, до яких ми звертаємося, ідуть назустріч», – зауважила Олена Грінченко.

За її словами, головне, що бійці знатимуть: вдома все спокійно. «Нехай бійці знають, що ми з ними», – наголосила Олена Грінченко.

http://vip.volyn.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here