100 млн грн виділять з держбюджету на добудову шахти № 10 “Нововолинська”

0
922

100 млн грн виділять з державного бюджету на добудову шахти № 10 “Нововолинська”. Про це повідомив сьогодні голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт у коментарі програмі «Акценти»”, розповідаючи про результати робочої поїздки до столиці.

Нагадаємо, 2 липня голова Волинської ОДА працював у Кабінеті Міністрів України, вирішуючи актуальні питання соціально-економічного життя області.

Відтак, відбулася зустріч голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова з Міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Проданом. В ході розмови обговорили перспективи добудови шахти №10 “Нововолинська”, зокрема й питання фінансування робіт на об’єкті. Було досягнуто домовленості про виділення цьогоріч 100 млн грн на ці цілі.

“Відповідні пропозиції вже винесені на розгляд Верховної Ради України. Після затвердження депутатами змін до державного бюджету, гроші надійдуть на Волинь для продовження робіт на шахті №10”, – поінформував Григорій Пустовіт.

Окрім того, під час зустрічі з урядовцем обговорили перспективи можливого перепідпорядкування об’єкта.

Прес-служба облдержадміністрації

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here