На Львівщині відкрили новий міжнародний пункт пропуску

0
717

26 червня відбулося урочисте відкриття міжнародного пункту пропуску Угринів – Долгобичув, який розташований на території Республіки Польща поблизу села Угринів Сокальського району.  Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомляється, проектна пропускна спроможність міжнародного пункту пропуску Угринів-Долгобичув за добу складає до 4 тис. одиниць транспортних засобів та до 12 тис. осіб.

Проектом передбачено облаштування 18 смуг руху, станом на сьогодні облаштовано та готові до використання 14 смуг руху (7 в’їзду в Україну та 7 виїзду із України).

“Підрозділ забезпечено технічними засобами прикордонного контролю (з перевірки паспортних документів, поглибленого дослідження документів, з огляду транспортних засобів та вантажів, засоби документування, засоби зв’язку) на 20 %. З урахуванням спланованого маневру, підрозділу буде укомплектований на 70%”, – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, з боку України побудована дорога до пункту пропуску ” Угринів-Долгобичув”, протяжністю до 9 км (ділянка автодороги Т – 14 – 03 “Хоробрів – Угринів – Долгобичув” (Польща).

http://www.5.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here