Нововолинські міліціонери затримали наркокур’єра

0
1238

За збут наркотичних засобів чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області затримали 53-річного місцевого жителя, котрий впродовж тривалого часу збував на території міста наркотичний засіб «Субутекс», вартість однієї таблетки якого становить 500 гривень.

Вказаний чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. При цьому спритник збував дурман як вдома, так і в інших обумовлених місцях. Кілька «привілейованих» покупців навіть вживали наркотичні засоби вдома у наркокур’єра. Окрім того, правоохоронці виявили на стіні міського кінотеатру надпис: «В-8 онлайн, 500 гривень».

Працівники міліції провели дві оперативні закупівлі наркотичного засобу «Субутекс», а в ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні вилучили наркотичні засоби та гроші.

– За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частинами першою та другою статті 307 Кримінального кодексу України, тож тепер чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна, – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – Даному громадянину судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, відтак він перебуває в слідчому ізоляторі міста Луцька.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Нововолинського МВ)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here