У прокуратурі Волині працює «телефон довіри» й «електронна пошта довіри»

0
1363

Задля підвищення в суспільстві довіри до органів прокуратури, своєчасного отримання інформації про факти корупції в органах прокуратури й оперативного реагування на них у прокуратурі Волинської області працює «телефон довіри» (0332) 77-10-10 (у робочий час).
На цей номер телефону, а також на «електрону пошту довіри» korrupcia.vol@gp.gov.ua громадяни можуть повідомляти про факти вчинення працівниками органів прокуратури Волинської області корупційних правопорушень та інших ганебних вчинків.
Зазначена інформація буде прийматися безпосередньо працівником управління внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України, дислокованим у прокуратурі Волинської області. Анкетні дані особи, яка звертається, адреса ї проживання, контактний номер телефону можуть надаватися лише за її згодою.
– На кожне таке повідомлення буде оперативне та об’єктивне реагування, – наголошує прокурор області Анатолій Коцура, – адже зараз першочерговим завданням органів прокуратури є відновлення довіри людей та утвердження законності й правопорядку. Відтак, у випадку вчинення працівниками органів прокуратури будь-яких ганебних чи корупційних дій, ми стоятимемо на боці Закону й не лише не покриватимемо тих, хто його порушить, але й позбавлятимемось від таких працівників та вимагатимемо для них якнайсуворішого покарання.

Прес-служба прокуратури області

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here