“Північ” передислокована на Сумщину

0
804

Військовослужбовці підрозділів окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ», які передислоковані на територію Сумської області для участі у широкомасштабних військових навчаннях, отримують допомогу від меценатів, підприємців та місцевих мешканців, – пише Інформаційне агенство Волинські новини.

Нагадаємо, що оперативне командування «Північ», до якого входять території 13 областей включно з Волинською, проводить підготовку військових частин до бойового застосування.

Зі слів командування військової частини, співпраця із небайдужими представниками громадськості має системний характер. Для того, щоби солдати та офіцери військової частини мали можливість у повному обсязі виконувати свої професійні обов’язки у польових умовах, допомогу військовій частині надавали за декількома напрямками.

Зокрема, ще у пункті постійної дислокації, силами не лише технічних підрозділів бригади, але й місцевих активістів було здійснено підготовку бронетехніки та автотранспорту до здійснення маршу.

Представник місцевої самооборони полковник у відставці Роман Воробей розповів, що буквально за декілька тижнів, поки військові готувалися до переміщення, місцеві підприємці та громадські активісти, допомогли зняти із консервації та поставити у стрій декілька десятків одиниць бронетехніки та вантажних автомобілів військового призначення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here