У ДТП із маршрутним таксі травмувалося шестеро пасажирів

0
930

Близько 14-ї години у Нововолинську трапилася автопригода, в якій травмовано шестеро осіб. 47-річний водій, керуючи автомобілем «КамАЗ», за попередніми даними, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з автобусом «БАЗ» під керуванням 47-річного чоловіка, який здійснював посадку (висадку) пасажирів на зупинці громадського транспорту.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди шість пасажирів автобуса (жінки віком 63 – 80 років, усі – жителі Нововолинська) отримали тілесні ушкодження, але після огляду лікарями їх відпустили додому.

Близько 23-ї години ночі в м. Нововолинську зареєстровано ще одну ДТП із потерпілими. 28-річний водій, керуючи автомобілем «Тойота-Кемрі», рухаючись по головній дорозі, виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з мотоциклом «Сузукі», який прямував у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення 21-річний водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення Нововолинської центральної міської лікарні. До слова, останній знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

УДАІ УМВС України

у Волинській області

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here