На Волині проведуть другу чергу мобілізації

0
1078

У волинських військових є завдання згодом провести другу чергу мобілізації. Про це у коментарі ВолиньPost’у повідомив військовий комісар Волинської області Олег Галак у вівторок, 15 квітня.
За його словами, минулого тижня доукомплектували 51 окрему механізовану бригаду у Володимирі-Волинському людьми і технікою з інших областей – Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницька. Він не міг вказати кількість людей, однак, зауважив, що їх «дуже багато».
«Зараз бригада на бойовому злагодженні на Рівненському полігоні», – розповів Галак.
Наразі повістки чоловікам не роздають. Утім, зі слів Олега Галака, є завдання провести й другу чергу мобілізації.
«Наразі йде перша черга. Закінчиться перша, піде друга черга. Другу чергу також є завдання мобілізовувати. Це буде певна кількість людей, приблизно така ж, як і зараз, не скажу, що менша», – додав він.
Як зазначив Олег Галак, військовим допомагають громадські формування, як от «Правий сектор», «Самооборона». Зокрема, це стосується техніки.
Членів цих формувань до армії не призивають.
«Вони поки що допомагають, ми їх не призивали. Вони підуть окремими підрозділом всі разом. У нас у зв’язку з тим, що ми доукомплектовували військову частину, йшли в різні підрозділи. А коли будуть формуватися окремі підрозділи, то ми будемо за рахунок їх, за рахунок десантників будемо комплектувати ці підрозділи», – повідомив Олег Галак.

http://www.prokovel.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here