Український бойкот російських товарів відчули навіть у Європі

0
1125

Торговий бойкот російських товарів, який неофіційно оголосили в Україні багато громадян після вторгнення військ РФ до Криму, дійсно працює.
Про це заявила журналістам виконавчий директор Європейської бізнес асоціації Олена Дерев’янко, – пише LB.ua.

“Навіть наші європейські компанії починають відчувати ефект від цієї акції. Було зауваження від деяких компаній, які не є російськими, що вони не розуміють, чому, наприклад, їх вироблена в Росії продукція не купується в Україні. Вони дивуються з цього приводу, але при цьому готові переглядати свої бізнес-процеси. Можливо, вони будуть завозити сюди іншу продукцію”, – сказала вона.

При цьому Дерев’янко заявила, що повністю відмовитися від російських товарів Україні не вдасться через відсутність серйозної альтернативи. Наприклад, по тому ж газу або бензину.

Директор Google в Україні Дмитро Шоломко, який входить до правління ЄБА, в свою чергу розповів, що бойкот російських товарів сильніше відчувається в IT-сфері.

“В інтернет такі речі видно найкраще. Так от, якщо ви добре подивитеся, то російські компанії з ринку йдуть або реформуються. Чого варта історія з компанією “Ашманов і партнери”, яка зараз “Ольшанський і партнери”. Тому що пан Ашманов повівся не дуже адекватно по відношенню до України, фактично у цієї компанії перестали купувати взагалі все”, – сказав він.

http://kriminal.tv

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here