Ремонт доріг Нововолинська

1
1378

 Не зважаючи на непросту ситуацію, що склалася в країні, Нововолинськ продовжує жити щоденними турботами про людей .

Так, у місті розпочався традиційний весняний ямковий ремонт доріг. Підприємством у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Унідор»  проводяться роботи з ліквідації ямковості в першу чергу на автомобільних дорогах загального користування.

Тимчасовий аварійний ямковий ремонт проводиться з використанням піщано-гравійних, щебеневих матеріалівта холодного асфальтобетону. Основним завданням виконання даних робіт є забезпечення безпечного проїзду на найбільш аварійно-небезпечних ділянках автомобільних доріг та локалізації ямковості.

Станом на сьогодні виконано тимчасовий аварійний ямковий ремонт по вулицях Пирогова, Стуса, Св. Володимира, Соборній на пр. Перемоги.

До слова, технологія холодного асфальтування, котра використовується, відрізняється від технології гарячого асфальтування тим, що її можна застосовувати при будь-якій погоді, а їздити по такій дорозі можна відразу після того, як суміш утрамбували, видавили з неї повітря і вологу.

1 коментар

  1. Як повідомив міський голова Віктор Сапожніков, Нововолинськ – одне з перших міст Волині, в якому розпочато ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць. Незважаючи на затрудненість фінансових розрахунків через казначейське обслуговування, влада міста змогла домовитись з Луцьким спеціалізованим підприємством „Унідор” щодо проведення робіт без попередньої оплати.

    Побувавши в селищі Жовтневому, міський голова переконався в необхідності упорядкування доріг і в цьому населеному пункті. Тому розпорядився з наступного тижня там розпочати ямковий ремонт. Роботи виконуватиме ТзОВ „Полімер”.
    На фоні загального бюджетного безгрошів’я та „розбомбленості” українських доріг такі підходи до вирішення проблеми вселяють хоч якийсь оптимізм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here