Про суспільно-політичну ситуацію в Україні на сесії міської ради

0
1127

Враховуючи суспільно-політичну напруженість в Україні через ескалацію сепаратистських настроїв в окремих регіонах України, агресивні дії Російської Федерації та з метою недопущення протиправних дій в Нововолинську й селищі Жовтневе, сьогодні відбулася позачергова тридцять п’ята сесія міської ради.
У порядок денний було внесено питання про оцінку суспільно-політичної ситуації в Україні.
У рішенні обранці міста засвідчують підтримку діям Уряду та Верховної ради щодо стабілізації ситуації в державі. Рішуче засуджують прояви сепаратизму, де б і від кого вони не виходили, та рішення влади Росії стосовно агресії щодо України. Депутати звернулися до громади міста Нововолинська та селища Жовтневе зберігати спокій, об’єднатися проти викликів і загроз, які постали перед Україною. Забути всі політичні та внутрішні чвари, розбіжності й суперечки, міжконфесійний розбрат. Утримуватись від будь-яких провокацій та необдуманих закликів.
Також скеровано звернення до міст-побратимів із проханням підтримати Україну в цей нелегкий час.
Як повідомив міський голова Віктор Сапожніков, учора відповідно до його розпорядження, створено міський штаб оперативного реагування, якому надано повноваження в разі необхідності залучати до виконання завдань всі підприємства, організації та установи міста, незалежно від форм власності.
Військовий комісар Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Плужнік, який взяв участь у роботі сесії, поінформував депутатів про проведення навчальних зборів приписного складу. Також зазначив, що уже 43 добровольці зголосилися поповнити загони самооборони.
На завершення сесії міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що нині Україна переживає нелегкі часи. Підкреслив, що сьогодні ми повинні продемонструвати єдність, а випробування мають нас згуртувати.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here