Звернення Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова до нововолинців і мешканців Жовтневого

0
1125

Шановні нововолинці та мешканці селища Жовтневе!

Мене надзвичайно тривожать суспільно-політичні події, які відбуваються в Україні протягом останніх трьох місяців. Особливо обурює неспроможність центральної влади досягти компромісного розв’язання назрілих у державі проблем.
А постійне бажання правоохоронних структур використовувати силовий сценарій щодо Євромайдану викликає у мене абсолютне несприйняття як у громадянина, що повинен мати захищені конституційні права.
Я глибоко засуджую застосування сили, яке вкотре призвело до загибелі людей. Влада, яка допускає в мирний час кровопролиття, пов’язане з відстоюванням народу своєї честі та гідності особистості, є приреченою.
Звертаюся до вас, дорогі мої земляки, зберігати у нашому місці мир і порозуміння. Прошу вас не допускати актів вандалізму, підпалів та нищення майна, а також берегти власне життя і здоров’я своїх родин.
Пропоную правоохоронцям міста свою діяльність зосередити на захисті прав і свобод мешканців Нововолинська та Жовтневого.
Закликаю всіх своїх земляків об’єднатися навколо прагнення переважної більшості депутатів Нововолинської міської ради та членів її виконавчого комітету щодо мирного розв’язання суспільно-політичної кризи, яка, на жаль, поки що тільки поглиблюється.
Нехай нас усіх оберігає всевишній і дає нам мудрість для збереження України.

Віктор Сапожніков, Нововолинський міський голова

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here