Депутати фракцій ВО”Батьківщина” та ВО”Свобода” прийняли звернення до силових структур Нововолинська

0
837

Сьогодні відбулося засідання депутатських фракцій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» в Нововолинській міській раді. Своїм рішенням депутати засвідчують підтримку столичному Євромайдану, учасники якого відстоюють права і свободи громадян.
Також засуджують дії силових структур, спрямовані проти українського народу.
Прийнято звернення до силових структур Нововолинська і встановлено графік чергування депутатів фракцій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» у Нововолинській міській раді на Майдані Незалежності.

Звернення
депутатів фракцій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» в Нововолинській міській раді до силових структур міста Нововолинська

Ми, депутати Нововолинської міської ради шостого скликання, глибоко стурбовані ситуацією, яка склалася в державі, обурені застосуванням сили на Майдані в Києві18 лютого, не байдужі до майбутнього держави тому, що в ній жити нашим дітям та внукам.
Сьогодні ми одностайні з тими , хто знаходяться на столичному Майдані, ми повністю підтримуємо їхні вимоги!
Вимагаємо від силових структур міста не покидати місто Нововолинськ, не виконувати антинародних вказівок влади щодо силового розгону мирно налаштованих українців, які винні лише в тому, що хочуть жити в цивілізованому демократичному суспільстві.
Турбуючись про територіальну громаду міста та виражаючи її інтереси, вимагаємо: забезпечити громадський порядок в м.Нововолинську та смт.Жовтневому, на дачних масивах городян.Забезпечити охорону майна, що належить територіальній громаді.

Від імені депутатів фракцій
ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода»
в Нововолинській міській раді секретар міської ради В.Д.Рожелюк

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here