Цікаві факти про Інтернет

0
3260

Кожна сучасна людина користується всесвітньою “павутиною”, навіть не здогадуючись про те, хто, коли і як її створив, а також скільки вона ще “проживе”.

Хто створив Інтернет
Однозначної відповіді немає. Інтернет створювали тисячі осіб, а ідея пакетної комунікації належить Дональду Ватт Девісу і Полу Барану. Адже такий масштабний проект одна людина створити не здатний.

Перший запуск інтернету
У 1991 році, ґрунтуючись на розробках європейського проекту “World Wide Web” США запустили проект, який значився під кодовою назвою “Internet”. В цей рік почав існувати знайомий нам Інтернет.

Господар інтернету
Директора у Інтернету взагалі немає, в зв’язку з тим, що в ньому зберігається величезна кількість інформації з різних незалежних проектів. Інтернет об’єднує безліч мереж по всьому світу, відсутній головний центр – немає керівництва, Інтернет незалежний.

Чи є межа інтернету
Та, на превеликий жаль – є. Інтернет теж не “гумовий” і надалі не зможе справлятися з великою кількістю трафіку (збільшується в 2 рази на рік) з пропускною здатністю оптоволоконних кабелів 3,9 Отбіт/с. IP адреси теж мають ліміт, хоча ця проблема вирішується шляхом введення нових протоколів і стандартів.

Інтернет об’єднує людей по всьому світу, а кількість людей зростає, і разом з ним трафік, Інтернет не нескінченний – це факт!

Майже вся комерція поступово переміщується в Інтерент, створюючи емейл маркетинг і різні комерційні проекти, що дуже швидко окупаються і удосконалюються.

Джерело: http://u-news.org.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here