Учасники Народного Віче на Майдані в Луцьку звернулися до прокуратури

0
1059

Народне віче в Луцьку розпочалося разом із київським о 13.00 зі спільної молитви «Отче Наш». Представники оргкомітету поінформували тих, хто не поїхав у Київ, про життя Євромайдану в столиці та останні події, які відбуваються на мирному протесті. Про це пишуть Волинські новини.
Народне віче в Луцьку назвали «Днем гідності».

Активісти, на яких відкрили кримінальні справи, сказали: «Нас не залякаєш, усіх все одно не посадиш». Під час Народного віча, люди проголосували за звернення в обласну Прокуратуру з проханням не тиснути на мітингувальників. Відповідне звернення оформлять письмово координатори Луцького Євромайдану. Також зі сцени оголосили, що 14 грудня на Антимайдані нардеп-регіонал з Волині Григорій Смітюх звернувся до Путіна за допомогою.
Учасники Народного віча казали, що прийшли на Театральний майдан, аби висловити свій протест діючій владі і силовим методам розправи над мітингувальниками.

Сьогоднішнє Народне віче відрізнялося від попереднього тим, що студентів майже не було, більшість з луцьких мітингувальників поїхали у Київ. Прийшли на Театральний майдан люди старшого віку, було і багато дітей з прапором України та євросимволікою, яких привели батьки.

Джерело: http://p-p.com.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here