На Волині мобілізують людей для виїзду в Київ

0
2069

Штаб національного спротиву у Луцьку розпочав координацію роботи з відправлення на Київ усіх, хто готовий узяти участь в акції протесту на Євромайдані.

“Всі, хто хоче їхати в Київ та везти з собою людей – підтягуйтеся в Штаб національного спротиву в Палац культурии міста Луцька!”, – йдеться в повідомленні.

Також волинські активісти опублікували заяву:

“1. Хто може виїжджати своїм транспортом до Києва – робіть це! Ми спробуємо зранку організувати з Луцька декілька автобусів, які в супроводі народних депутатів виїдуть до столиці. Запис за телефонами: 066-723-66-18; 068-687-65-61. Дзвоніть з 8:00.

2. Всі хто не може виїхати до Києва, приходьте о 9:00 до приміщення Волинської обласної ради (м. Луцьк, Київський майдан, 9). Там має відбутися сесія Волиньради і там розпочнеться безстрокова акція протесту!

3. З самого ранку буде діяти мобілізаційний пункт Волинського відділення Штабу національного спротиву у приміщенні міського Палацу культури (Народний дім “Просвіта”). Там можна буде записатися для поїздки на Київ, дізнатися оперативні новини, перекусити, скористатися інтернетом і т.д.

4. Можливі зачистки/затримання у регіонах країни найактивніших активістів та місцевих депутатів. Прошу юристів бути на зв’язку, Ваша допомога буде дуже потрібна! У випадку затримання ми повинні блокувати відділки міліції, а також суди, де будуть триматися затримані!

5. Волинські журналісти! У нашому штабі діє прес-центр, який готовий буде надати оперативну інформацію! Наш прес-секретар Юлія Грищук 093-119-85-43; 095-789-14-83″.

Джерело: http://slovovolyni.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here