Телевежу “захопили”, щоб транслювати “Лебедине озеро” під час зачистки Майдану?

0
694

Віктор Янукович хоче перекрити всі інформаційні потоки і створити потрібну йому інформаційну картину під підписання Декларації про зобов’язання вступити у Митний Союз.
Про це може свідчити “захоплення” силовиками телецентру у Києві, заявив представник громадянської ініціативи “Третя Українська Республіка”, Тарас Стецьків, повідомляє прес-служба організації.

“Це захоплення – чисто російський, путінський сценарій. Янукович його повторює, щоб створити таке загальне телевізійне поле, яке йому потрібне”, – заявив він.

За словами Стецьківа, мова йде не лише про будівлю Національної телекомпанії України, а й про передавальний центр, котрий транслює телевізійний сигнал.

“Швидше за все йдеться про те, що силовики захопили телевишку, через яку транслюються сигнали усіх телеканалів, – зазначив Стецьків. – Янукович хоче створити свою інформаційну картинку, як в Росії, коли буде жорстока зачистка Майдану, а телебачення показуватиме Лебедине озеро”.

Як відомо, раніше журналіст радіо “Ера” Олександр Завадько повідомив, що силовики захопили телецентр у Києві на вул.Мельникова, 42. За його словами, на території телецентру стоять три машини і один автобус міліції, а також два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу “Беркут”.

Вежу начебто захопили для проведення телемарафону, який запланований на 7 грудня, повідомляв канал “24”, втім деталі заходу не повідомлялося.

Пізніше у столичному главку МВС заявили, що рішення направити правоохоронців до будівлі Київського телецентру було прийнято для забезпечення охорони громадського порядку та недопущення правопорушень. Співробітники міліції знаходяться навколо приміщення, про жодне “захоплення” не йдеться.

Українська правда

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here