В Київ на антимайдан привезли 64 автобуси з роботягами

0
830

Сьогодні на вулиці Старонаводницькій були зафіксовані 64 автобуси переважно зі східних регіонів України, передає журналіст Страйку.

Зокрема, йдеться про херсонські, миколаївські, полтавські, харківські, а також київські (область) та львівські номери перевізників (Оріон-авто, Lotsman тощо).

Дану гіпотезу під час розмови підтвердили самі приїжджі, котрі вказали на ідейний характер свого перебування в Києві і підтримку курсу діючого Президента.

«Ми проти вступу до Євросоюзу, оскільки вважаємо, що Україна до нього не готова» – розповів один із співрозмовників.

Його друзі були лаконічніші.

«Бачиш цю пачку цигарок (показує «Прилуки»), зараз вона коштує 10 гривень, потім буде 10 євро. Я такого не хочу» – пояснив інший.

За їх словами, частина автобусів прибула з Полтави та Харкова.

“Нам не платили, ми тут за власним бажанням” – повідомили вони.

На питання, чому не приймають участь в акціях на підтримку уряду, пояснили, що зараз відпочивають, але не можуть потрапити до зачинених автобусів.

“Нас залишили тут, а речі і їжа всередині” – бідкалися люди.

Слід відзначити, що транспортні засоби були порожні. Кілька водіїв і наші співрозмовники були єдиними, хто лишився на Старонаводницькій.

Втім, зовнішній вигляд, сильне алкогольне сп’яніння й інші, похідні засвідчили, що, ймовірно, фінансовий мотив для представників робітничого класу Сходу був не останній.

Джерело: www.socportal.info

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here