Нововолинське вище професійне училище святкує своє 60-ліття

0
1552

Урочиста атмосфера піднесення панувала сьогодні у вищому професійному училищі. Навчальному закладу виповнилося 60 років з часу заснування.
Нині ВПУ має 4 основні професійні напрями, за якими готують кваліфікованих робітників гірничих і технічних професій, сфери побуту, ресторанного господарства та будівельної галузі. У його стінах отримали путівку в життя 57 тисяч юнаків та дівчат.
На свято завітало чимало гостей: представники міської влади, управління освіти й науки облдержадміністрації, ветерани, випускники, партнери , благодійники, працедавці. Учнівсько-педагогічний колектив училища привітав міський голова Віктор Сапожніков. Теплі слова подяки він сказав тим, хто здобуває тут знання і практичні навики, і тим, хто кує кадри для гірничого міста.
–Учні, яких підготував цей заклад, розбудовували наш Нововолинськ , – з приємністю відзначив мер міста. З нагоди ювілею він вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Нововолинської міської ради Кліндухову Євгенію Павловичу, викладачу історії, Ждань
Ользі Володимирівні, майстру виробничого навчання, Зімович Галині Федорівні, майстру виробничого навчання, Дейнеко Надії Петрівні, коменданту гуртожитка.
З гордістю розповідає про заклад його директор Валентина Приступа, тішиться напрацюваннями, яких досягають наставники зі своїми вихованцями.
Нововолинське ВПУ було лауреатом і переможцем всеукраїнського конкурсу якості продукції(товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України” у номінації „Народні художні промисли” за вишивку на виробах. Цьогоріч виповнилося 30 років із відкриття швейних професій у навчальному закладі.
За словами Валентини Приступи, педагоги училища разом із учнями бережуть історію, дбають про честь і гідність навчального закладу, продовжують його славний шлях, примножуючи власними здобутками.

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here