Нововолинські депутати підтримали євроінтеграцію

0
896

Сьогодні, 26 листопада 2013 року, депутати Нововолинської міської ради зібрались на позачергову сесію, яка розпочалася гімном України. У залі засідань вивісили прапор Євросоюзу .
На грудях у депутатів – синьо-жовті стрічки. До порядку денного сесійного засідання було внесено питання : “Про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України та Верховної Ради України щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом”.
Перший заступник міського голови, секретар ради Володимир Рожелюк повідомив про те, що члени громадської ради, яка діє при виконавчому комітеті, на своєму засіданні прийняли звернення до депутатів Нововолинської міської ради з проханням підтримати євроінтеграційний курс України.
Після обговорення тексту звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України та Верховної Ради України щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом , яке озвучила депутат міської ради Оксана Станицька, 33 присутні міські обранці затвердили його одноголосно.
Також сесія доручила начальнику виробничого управління комунального господарства Василю Бутинцю вивісити прапор Євросоюзу на майдані Незалежності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here