Стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати – на контролі міської влади

0
911

Під головуванням заступника міського голови Едуарда Савіка відбулися чергові засідання комісій з питань забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат і з детінізації та легалізації заробітної плати.
Стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати, сплати податків та єдиного соціального внеску залишається головним питанням порядку денного. Для пояснення ситуації, що склалася на ТзОВ “Волинські енергетичні системи”, на якому тривалий час зростає заборгованість з виплати заробітної плати та про заходи, які вживають для її повної ліквідації, на засідання запросили керівника зазначеного підприємства.
Головний державний інспектор праці Олег Луцюк доповів про результати проведеної перевірки на ТзОВ “Волинські енергетичні системи”, матеріали якої знаходяться на розгляді в прокуратурі міста.
Для встановлення можливих ризиків в частині використання найманої праці без оформлення трудових відносин, на комісії заслухали підприємців, які надають послуги на автомобільних стоянках. Після проведеної співбесіди усі підприємці зобов’язалися своєчасно оформляти трудові відносини з найманими працівниками.

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here