Інформація про повідомну реєстрацію колективних договорів

0
985

За 9 місяців 2013 року управлінням праці та соціального захисту населення Нововолинського міськвиконкому проведено 41 повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до них з метою засвідчення автентичності примірників для забезпечення можливості врахування їх умов під час розгляду уповноваженими органами трудових спорів, що можуть виникнути за результатами виконання умов таких договорів.
У третьому кварталі поточного року зареєстрували поновлені колективні договори :
– Нововолинська ДЮСШ № 3 ФСТ «Україна»;
– Нововолинська спеціалізована загальноосвітня школа № 9;
– ТзДВ «Оснастка-Маркет».
З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства зареєстровано 7 доповнень до раніше укладених колективних договорів на підприємствах : ПП «Новосервіс», ДП «Волиньвугілля», ВП «Шахтоуправління «Нововолинське», ВП «Шахта «Бужанська», ВП «Шахта № 9 «Нововолинська», ПП «Бюро безпеки «Кондор-Сервіс», управління Державної казначейської служби України у м. Нововолинську .
Управління праці та соціального захисту населення звертається з пропозицією розпочати двосторонні переговори на тих підприємствах, установах та організаціях міста, де до теперішнього часу колективні договори ще не укладено.
Звертаємо увагу, що за ухилення від участі в переговорах щодо укладання, зміни чи доповнення колективного договору, навмисне порушення строків переговорів, ненадання необхідної інформації законодавством передбачено адміністративну та дисциплінарну відповідальність сторін.
За консультаціями та проведення повідомної реєстрації договорів просимо звертатись до управління праці та соціального захисту населення Нововолинського міськвиконкому за адресою: бульвар Шевченка, 7, кім. 306, телефон: 3-05-37.

Відділ з питань праці та соціально–трудових відносин управління праці та соціального захисту населення

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here