Місто до зими готове

0
1246

Про хід підготовки підприємств, організацій, установ міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років – перше питання порядку денного, яке розглянули сьогодні на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради. З інформацією виступив начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації міськвиконкому Ігор Шуліга.
Зокрема, він наголосив, що підприємствами й комунальними службами міста виконано значний обсяг робіт. Комплексно підготовлено з видачею паспортів готовності 407 багатоквартирних будинків. Відремонтовано 186 покрівель, 13743 квадратних метри асфальтного покриття на суму 6164, 6 тис.грн. Проведено капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж в будинках на вулицях Гагаріна,22, м-ні Шахтарському, 32 і 36, Маяковського, 9, Шахтарській, 13.
Підприємствами виробничого управління комунального господарства підготовлено 11 одиниць спеціалізованої техніки та заготовлено 929 т посилочного матеріалу та реагентів, що становить 82% від необхідної кількості.
Ігор Шуліга підкреслив, що в цілому підприємствами та службами до опалювального сезону освоєно 11076, 6 тис.грн., що на 1, 8 млн. грн.. більше, ніж у попередньому році.
Доповідач акцентував увагу й на проблемах. Нині є заборгованість казначейства по одержувачах бюджетних коштів. Не вирішено питання другого вводу на котельні 15-ого мікрорайону через неузгодженість дій між ВАТ „Оснастка”, ПАТ „Волиньобленерго”, „Богдан-моторс”, підприємством „Нововолинськводоканал”. -Одні не платять, інші не виконують роботи, а заручниками є мешканці міста, – зазначив Ігор Шуліга.
За словами начальника відділу будівництва, комунального господарства та газифікації, зовсім не освоюються кошти по капітальному ремонту будинків ОСББ, окрім тих, де ініціатором було житлово-комунальне об’єднання.
Турбує й заборгованість ДП „Волиньвугілля” за надані послуги перед підприємством „Нововолинськводоканал”, яка сьогодні становить 1048, 8 тисяч гривень.
На завершення виступу Ігор Шуліга підкреслив, що опалювальний сезон в місті розпочато 1 жовтня та проходить він без зривів.
Загалом на засіданні виконкому розглянули більше 50 питань, з яких прийняті відповідні рішення.

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here