Зустріч заступника міського голови Андрія Сторонського з учнями колегіуму

0
1042

У рамках Європейського тижня місцевої демократії відбулася зустріч заступника міського голови Андрія Сторонського зі старшокласниками НВК ”Спеціалізована школа №1-колегіум”. Спілкування, яке тривало майже годину, викликало інтерес обох сторін. Андрій Сторонський зауважив, що демократія – це не тільки безліч прав і свобод, а й великий перелік обов’язків, чітке дотримання законодавства. Школярі поставили заступнику міського голови чимало запитань і отримали на них ґрунтовні відповіді. Найбільше молодь цікавилася змінами в освіті, а також його думкою стосовно того, коли Україна увійде до Євросоюзу. Учні виявили інтерес щодо розвитку рідного міста.
– Перспективи є, і непогані, – запевнив Андрій Миронович . – У планах –будівництво нових підприємств, створення робочих місць. Налагодження харчової промисловості, торгівлі дасть також хороші результати. Великі сподівання на зведення оптового ринку, добудову шахти №10.
За підсумками спілкування з учнівською молоддю можна стверджувати, що у місті підростає відповідальне й свідоме покоління, котре реально дивиться на життя і має чітке бачення майбутнього рідного Нововолинська.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here