Про енергозбереження – на засіданні круглого столу

0
1192

У середу, 25 вересня, в Нововолинську відбувся круглий стіл з питань енергозбереження. У заході, організованому управлінням економічної політики та інвестицій, взяли участь представники будівельних компаній, закладів освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення, підприємці, керівники ОСББ. На засіданні були присутні Ігор Мічуда – голова правління Асоціації працівників будівельної галузі Рівненщини та Юрій Сульжук – представник компанії, яка займається енергоефективними технологіями.
Мета круглого столу – ознайомлення громадськості міста з передовими енергозберігаючими технологіями та будівельними матеріалами.
Присутніх привітали заступник міського голови Едуард Савік і начальник управління економічної політики та інвестицій Василь Мигас, які наголосили на важливості енергозбереження для нашого міста й розповіли про стан справ та перспективи у цьому напрямку.
Презентував свої розробки Олексій Муляренко, директор вітчизняної компанії, яка спеціалізується на виготовленні широкого спектру дверей та іншої вогнестійкої продукції. Товари даної компанії входять до 100 кращих товарів України.
Учасники круглого столу ознайомилися з сучасними керамічними електронагрівальними панелями, споживання яких становить всього 375 Вт.
Едуард Савік наголосив, що кожен повинен усвідомити, що сучасний світ ставить перед нами нові виклики, пов’язані із ефективним використанням енергії, проте без використання новітніх технологій та розробок це неможливо.

Джерело: http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here