У аптеках Нововолинська проводиться відпуск гіпотензивних ліків за рецептом сімейного лікаря

0
1514

Учора заступник міського голови Андрій Сторонський взяв участь у нараді з питань відшкодування вартості ліків для хворих на артеріальну гіпертензію, яку в режимі відеоселекторного зв’язку проводив заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк. Під час засідання Оклександр Курилюк зазначив, що у волинян є реальна можливість повернути витрачені кошти на ліки. Для цього потрібно лише купувати медикаменти за рецептом та звертатись в аптеки, які підтримують цю можливість. Також він підкреслив, що мережа фармацевтичних закладів, які погодились відпускати товар за зниженими цінами, є досить широкою та налічує понад 600 одиниць. Окрім того, він зазначив, що на відшкодування з державного бюджету виділили 2,5 мільйона гривень, які, за словами Курилюка, раціонально не використовуються.
Заступник голови обласної державної адміністрації наголосив, що в кожній аптеці великими буквами має бути вивішений перелік препаратів, на які є відшкодування.
Як повідомив заступник міського голови Андрій Сторонський, днями проведена нарада з керівниками аптечних закладів і уже в кожній з них є оголошення про відпуск гіпотензивних ліків з 50%-90% знижкою за рецептом сімейного лікаря.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here