38 питань розглянули на засіданні виконкому

0
1001

Учора на засіданні виконкому розглянули низку господарських та фінансових питань. Вони, зокрема, стосувалися, внесення змін до бюджету на 2013 рік та посилення контролю за дотриманням фінансово-бюджетної дисципліни, використання бюджетних коштів, державного та комунального майна.
Микола Остапюк, начальник управління освіти, поінформував про мережу класів та контингент учнів міських шкіл, години для організації науково-дослідницької роботи тощо. Він повідомив, що на сьогодні в 1-4 класах навчається 2190 учнів (середня наповнюваность в класі – 26,4 учні), в 5-9 класах – 2310 учнів (наповнюваність понад 25), у 10-11 класах – 593 учні (25,8).
Виконком прийняв рішення про надання одноразових грошових допомог на загальну суму 3000 грн., в тому числі на поховання осіб працездатного віку, які не перебували в трудових відносинах, у сумі 1500 грн.
Члени виконкому затвердили план роботи виконкому на IV квартал поточного року. 20 питань порядку денного стосувалися захисту житлових та майнових прав неповнолітніх.
Загалом виконком прийняв рішення із 37 питань, які були внесені на його розгляд.

Джерело: novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here