Належна увага інфраструктурі Нововолинська

0
1210

Нещодавно на вулиці Грибовицькій було виконано комплекс робіт щодо забезпечення електропостачання. Приводом стало колективне звернення мешканців цієї вулиці. Міський голова Віктор Сапожніков доручив оперативно вжити необхідних заходів.
Під головуванням першого заступника міського голови Володимира Рожелюка була проведена нарада з керівниками відповідних служб, сплановано обсяг робіт. У результаті оперативних дій напругу в будинках відновили. Для цього демонтували три аварійних стовпи, встановили три залізобетонні опори та чотири нових траверси з ізоляторами. Вирівняли залізобетонну опору, яка мала нахил близько 40 градусів. Переглянули електричний провід на семи прольотах.
За словами начальника відділу комунального господарства, будівництва та газифікації Ігоря Шуліги, добре спрацювали керівники ПАТ„Волиньобленерго” Володимир Ткачук і ДП „Регіональні електричні мережі” Олег Адамський, головний інженер виробничого управління, комунального господарства і газифікації Артем Жигалюк, начальник КП „Нововолинськтеплокомуненерго” Анатолій Гаврилюк, головний енергетик шахтоуправління ”Нововолинське” Микола Приступа.
Забезпечення ефективного функціонування інфраструктури міста – у полі зору міської ради. На необхідності покращення та забезпечення якісних умов життя населення наголошує і Президент України В.Ф.Янукович.

Джерело: novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here