Янукович про переговори з Євросоюзом: Все йде до завершення

0
780

Президент України Віктор Янукович під час візиту до Луцька заявив, що Україна завершує переговори з Європейським Союзом щодо підписання Угоди про асоціацію.

“У нас немає питань, які б ми не вирішили. Сьогодні все йде до завершення”, – цитує Януковича Банкова.

За його словами, Угода вже парафована обома сторонами на рівні фахівців. “Зараз йдеться про підписання, а далі – ратифікація 28-ма країнами ЄС і Україною в парламентах. Тоді вона набуде чинності”, – заявив Янукович.

Президент України вважає, що країна йде шляхом євроінтеграції вже більше десяти років, і за цей час значно наблизилася до європейських стандартів, зокрема, в законодавчій сфері.

У той же час Янукович вважає, що європейська інтеграція не повинна протиставлятися співпраці України з іншими інтеграційними об’єднаннями, зокрема з Митним союзом.

Він зазначив, що Україна підписала Меморандум про співпрацю з Митним союзом. За його словами, зараз йде робота з вивчення документів цього об’єднання.

Тим часом, у свіжій доповіді Freedom House йдеться, що Угода про асоціацію між Україною та ЄС перебуває під загрозою через відсутність політичної волі в української влади для виконання критерій, необхідних для підписання цього документа.

Джерело:ua.korrespondent.net/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here