Начальник обласної міліції подякував нововолинським правоохоронцям за відмінну службу

0
1195

Начальник управління МВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук заохотив нововолинських міліціонерів за оперативне розкриття злочинів.
До Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря про те, що до них за медичною допомогою звернувся 16-річний місцевий житель. Хлопець повідомив, що на одній із вулиць міста на нього напав невідомий. Погрожуючи ножем він спричинив потерпілому тілесні ушкодження та заволодів його фотоапаратом марки «Нікон», вартістю у 6 тисяч 500 гривень.

Міліціонери провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що розбійний напад на неповнолітнього вчинив раніше судимий 35-річний житель міста Володимир-Волинський.

Окрім цього, до чергової частини нововолинської міліції звернулася 40-річна місцева жителька. Вона повідомила, що невідома особа відкрито заволоділа срібним ланцюжком її 13-річної дочки, вартістю у 200 гривень. Правоохоронці встановили, що грабіж відносно малолітньої дівчини скоїв 15-річний житель Нововолинська.

Начальник обласного управління внутрішніх справ Волині Олександр Терещук заохотив правоохоронців нововолинської міліції за оперативне розкриттям розбійного нападу та вчинення грабежу відносно неповнолітніх. Полковник міліції побажав їм працювати так і надалі та вручив грошову премію кожному.

Юлія ЛОКОТЬКО,
СЗГ УМВС України
у Волинській області

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here