Кречів-Крилів – “Кордон 835”

0
2637

11 серпня в рамках проведення Європейських Днів Добросусідства Кречів-Крилів “Кордон 835” відбулись культурно-мистецькі заходи у селі Кречів Іваничівського району. Їх організовують на кордоні України та Польщі вже чотири роки поспіль.

“Через те, що річка Західний Буг цьогоріч знову вийшла з берегів і немає можливості провести традиційне свято добросусідства на звиклому місці, ми його перенесли у Кречів. Сьогодні святкують і наші сусіди-поляки у Крилові, – сказав, вітаючи присутніх зі святом, Мовниківський сільський голова Чеслав Шестон. – Ми живемо надією на краще майбутнє, на те, що мрії і задуми все-таки здійсняться, що буде побудовано перехід “Кречів-Крилів”, котрий дасть можливість створити нові робочі місця, принесе інвестиції у наш сільський бюджет”.

За організацію свята, в програмі якого були виступи фольклорних колективів, спортивні змагання за Кубок Добросусідства та навіть Фестиваль смаку, кречівці щиро подякували Чеславу Шестону та вручили коровай. Теплі слова вітань прозвучали і від начальника відділу прикордонної служби “Морозовичі”.

Джерело: www.voladm.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here