Волинський “Титан” супроводжував до кордону легендарний гурт Depeche Mode

2
27768

Після виступу легендарного англійського гурту Depeche Mode у Києві​ волинські титанівці забезпечували охорону музикантів до самого кордону.

Два екіпажі спеціального підрозділу міліції охорони “ТИТАН” відділу Державної Служби охорони при УМВС України у Волинській області знадобилося, щоби забезпечити безпечний проїзд музикантам територією нашої держави від столиці до українсько-польського кордону.

За словами старшого інспектора СПМО “ТИТАН” капітана міліції Андрія Писарука, такі заходи безпеки необхідні для того, щоби захистити музикантів не від злодіїв чи грабіжників на дорогах, а від звичайних фанатів гурту, які не рідко супроводжують їх на власних авто. Крім того, на їхні концерти залучають велику кількість технічного та сценічного обладнання, а це – 8 вантажівок та 2 автобуси обслуги, які ми теж маємо зберегти, супроводжуючи територією країни.

Ігор Проценко,
ВДСО при УМВС у
Волинській області

2 КОМЕНТАРІ

  1. Жизнь современного человека связана со всевозможными хлопотами, из-за чего порой просто не хватает времени на поход по магазинам с целью выбор одежды и техники. В таком случае на выручку приходят современные интернет-магазины, в каталоге которых предусмотрено огромное многообразие продукции по выгодным расценкам. Заказ можно получить не выбираясь с собственного дома, оформив быструю доставку. Помимо этого, дорогостоящие модели техники можно приобрести в рассрочку или оплатить любым из предложенных способов, среди которых оплата банковской картой, с любого электронного кошелька или наличными в момент получения товара. При желании можно избежать затрат на доставку, лично получив заказ на складе.
    http://www.moyo.ua/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here