Волинські олігархи-мажоритарники голосували в унісон з Партією регіонів

0
1361

Волинські олігархи-мажоритарники голосували в унісон з Партією регіонів за «виїзні законопроекти», про це пише “Четверта влада”.

Волинські мажоритарники Степан Івахів, Ігор Єремеєв, Сергій Мартиняк та Ігор Палиця знову засвідчили схожість своєї політичної позиції з позицією Партії регіонів

18 червня 2013 року під час голосування за пакет “виїзних законопроектів”, прийнятих на Банковій 4 квітня, народні депутати-“благодійники” з Волині Степан Івахів, Ігор Єремеєв, Сергій Мартиняк та Ігор Палиця знову засвідчили схожість своєї політичної позиції з позицією Партії регіонів і підтримали більшість законів, ухвалених “путчистами”.

Повідомляє на своїй сторінці в соцмережі журналіст, аналітик ВО «Свободи» Петро Герасименко.

“Така поведінка нардепів-олігархів вкотре спростовує їхні заяви про свою нібито незалежність від влади та нівелює оцінки про міфічний дрейф позафракційних до опозиції” – пише Петро Герасименко.

Ось результати голосування волинських самовисуванців-“благодійників” за закони, прийняті 4 квітня 2013 року на нелегітимному засіданні.

1. Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до статті 265 Податкового кодексу України щодо об´єктів житлової нерухомості (№2405) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів, Єремєєв, Мартиняк, Палиця – «ЗА»

2. Поіменне голосування про направлення на повторне друге читання проекту Закону про особливості діяльності санаційного банку (№1154):
Опозиція – «проти»
Івахів – (не голосував), Єремєєв – «ЗА», Мартиняк, – «ЗА» Палиця – «ЗА»

3. Поіменне голосування про проект Закону про внесення зміни до статті 21 Закону України “Про судову експертизу” (щодо кадрового забезпечення) (№2144) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів – (не голосував), Єремєєв – «ЗА», Мартиняк, – «ЗА» Палиця – не голосував

4. Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв´язку із запровадженням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (№1177) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів, Єремєєв, Мартиняк, Палиця – «ЗА»

5. Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про угоди про розподіл продукції” (щодо державного регулювання укладення та виконання угод) (№2291) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів, Єремєєв, Мартиняк, Палиця – «ЗА»

6. Поіменне голосування про проект Закону про погашення заборгованості державних підприємств вугільної галузі до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (№1178) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів, Єремєєв, Мартиняк, – «ЗА», Палиця (не голосував)

7. Поіменне голосування про проект Закону про внесення зміни до статті 14 Закону України “Про екстрену медичну допомогу” (щодо бюджетного фінансування) (№2102) – у другому читанні та в цілому:
Опозиція – «проти»
Івахів – «ЗА», Єремєєв – не голосував, Мартиняк, – «ЗА», Палиця (не голосував).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here