Дієта П’єра Дюкана

0
2030

Кожна жінка, незалежно від віку, статусу і стану здоров’я, навесні “згадує” про фігуру і робить все для того, аби її повернути)))

Ось інформація, яка може стати для вас корисною – чергова дієта.

Дієта П’єра Дюкана викликала справжній фурор, а мільйони людей вже скинули завдяки цьому методові схуднення зайву вагу. Ця дієта не примусить ваш організм виснажуватися, а худнути ви зможете весело і у своє задоволення. Головне – повірити у себе та навчитися контролювати власний апетит.Ця дієта розроблена відомим французьким дієтологом П’єром Дюканом. Девізом дієти можна вважати фразу: «Їж стільки, скільки хочеш!». Відомий француз створивдієту, яка не тільки сприяє схудненню, але й допомагає людям залишатися стрункими протягом тривалого часу.

Ця дієта складається з 4-х фаз:

1) Атака
У цей час можна їсти тільки білкову їжу: м’ясо, рибу, яйця, знежирені молочні продукти. Триває «атака» від 3 до 10 днів в залежності від того, скільки кілограм ви хочете скинути.

2) Круїз
На другому етапі в раціон додають овочі. Тривалість цієї фази індивідуальна для кожного і залежить від того, скільки у людини зайвої ваги і як багато кілограм вона хочете скинути. Як правило, така фаза може тривати кілька місяців.

Читайте також про інші дієти.

3) Закріплення
Це перехід до нормального життя. Тривалість цієї фази залежить від того, скільки кілограмів ви втратили під час попередніх двох фаз. На кожен втрачений кілограм потрібно 10 днів закріплення. У цей період в меню поступово додаються фрукти, дві скибочки хліба в день, сир.

4) Стабілізація
Проблема багатьох дієт — швидкий набір ваги, як тільки ви перестали сидіти на дієті. Ця фаза повинна допомогти жінці зберегти придбану стрункість. Для цього потрібно дотримуватися 3-х дуже важливих правил: щотижневі білкові четверга, щоденна фізична активність, вівсяні висівки повинні стати вашою щоденною їжею.

Найбільшим плюсом цієї дієти є те, що така методика схуднення дозволяє зберігати стрункість довгі роки. Одним із мінусів цієї дієти є те, що під час першої фази в організмі виробляються кетонові тіла, які можуть викликати неприємні відчуття: головний біль, втому, сухість у роті, поява неприємного запаху з рота.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here